Warning: Undefined array key "post" in /home/platne/serwer165998/public_html/docenpolskie.pl/wp-content/themes/as4youTheme/parts/postPage.php on line 4

Twórcy programu „Doceń polskie” nie zwalniają tempa

19 września 2017


Dnia 25 października odbędzie się czwarta w tym roku atestacja artykułów spożywczych, których producenci ubiegają się o certyfikaty jakości programu „Doceń polskie”. Loża Ekspertów będzie obradowała już po raz dwudziesty szósty! Działalność programu nie ogranicza się jednak do organizowanych co kwartał audytów żywności. Ogólnopolski Festiwal Kulinarny „Gęsina nie tylko na św. Marcina” oraz Kongresu 590 to tylko dwa z licznych z przedsięwzięć, w które zaangażowali się organizatorzy programu. Twórcy inicjatywy są ponadto inicjatorami Dnia polskiej żywności, a niebawem ukaże się ebook z przepisami kulinarnymi laureatów programu.


Więcej informacji na temat opisanych inicjatyw można znaleźć w zakładce „Centrum Prasowe”. Zapraszamy do lektury!