Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Bochni – zdobywca Znaku „Doceń polskie”

7 listopada 2011


 W dniu 26. października br. w krakowskim hotelu SWING odbyła się III Certyfikacja ogólnopolskiego Programu promocyjnego „Doceń polskie”. Loża Ekspertów Programu bardzo pozytywnie oceniła mleczne produkty Okręgowej Spółdzielni Mleczarskiej w Bochni. Spośród trzech zgłoszonych do certyfikacji, aż dwa z nich zdobyły największą ilość punktów, a tym samym tytuł TOP PRODUKT.

W dniu 26. października br. w krakowskim hotelu SWING odbyła się III Certyfikacja ogólnopolskiego Programu promocyjnego „Doceń polskie”. Loża Ekspertów Programu bardzo pozytywnie oceniła mleczne produkty Okręgowej Spółdzielni Mleczarskiej w Bochni. Spośród trzech zgłoszonych do certyfikacji, aż dwa z nich zdobyły największą ilość punktów, a tym samym tytuł TOP PRODUKT.

Zwycięskie produkty, to:

TOP PRODUKT:
kefir 1,5%
- wspaniały kefir, charakteryzujący się wyjątkowymi walorami smakowymi i zdrowotnymi, stanowiący idealne orzeźwienie w upalne, letnie dni. Wyróżniający się stabilną jakością wynikającą z walorów surowców i ich pochodzenia oraz stosowanych technologii i warunków produkcji.

TOP PRODUKT:
masło ekstra bocheńskie
- wspaniałe, prawdziwe wiejskie masło produkowane ze śmietanki, bez żadnych dodatków sztucznych, gwarantujące 100% naturalności, oraz

Twaróg tłusty klinek -  produkowany z doskonałego mleka pasteryzowanego, gwarantującego 100% naturalności. Wyśmienity aksamitny smak. Produkt czysty mikrobiologicznie, pod stałym nadzorem zakładowego laboratorium kontroli jakości.

pobierz artykuł