Warning: Undefined array key "post" in /home/platne/serwer165998/public_html/docenpolskie.pl/wp-content/themes/as4youTheme/parts/postPage.php on line 4

Przed nami XI audyt

28 stycznia 2014




Mięso, wypieki, słodycze, przetwory i nabiał  - to tylko niektóre z artykułów spożywczych, które 29 stycznia zostaną ocenione podczas XI audytu żywności biorącej udział w programie „Doceń polskie”.


Mięso, wypieki, słodycze, przetwory i nabiał  - to tylko niektóre z artykułów spożywczych, które 29 stycznia zostaną ocenione podczas XI audytu żywności biorącej udział w programie „Doceń polskie”.
Produkty wyróżniające się najwyższą jakością zdobędą certyfikat „Doceń polskie”. Godło programu przyznaje pięcioosobowa Loża Ekspertów, a honorowy patronat nad programem sprawuje Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi.



Na zdjęciu: Członkowie Loży Ekspertów podczas X audytu.

Więcej informacji na temat najbliższego audytu można znaleźć w zakładce Press Room, link tutaj.
Uczestników XI certyfikacji przedstawiamy na blogu programu.