Przed nami XI audyt
28 stycznia 2014
Mięso, wypieki, słodycze, przetwory i nabiał - to tylko niektóre z artykułów spożywczych, które 29 stycznia zostaną ocenione podczas XI audytu żywności biorącej udział w programie „Doceń polskie”.
Mięso, wypieki, słodycze, przetwory i nabiał - to tylko niektóre z artykułów spożywczych, które 29 stycznia zostaną ocenione podczas XI audytu żywności biorącej udział w programie „Doceń polskie”.
Produkty wyróżniające się najwyższą jakością zdobędą certyfikat „Doceń polskie”. Godło programu przyznaje pięcioosobowa Loża Ekspertów, a honorowy patronat nad programem sprawuje Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi.
Na zdjęciu: Członkowie Loży Ekspertów podczas X audytu.
Więcej informacji na temat najbliższego audytu można znaleźć w zakładce Press Room, link tutaj.
Uczestników XI certyfikacji przedstawiamy na blogu programu.