W naszą pracę wkładamy serce
18 lipca 2023
Zakład Przetwórstwa Mięsa Matthias to firma rodzinna, a jej priorytetem jest nieustanna dbałość, aby by produkty, które trafiają do polskich rodzin były nie tylko smaczne, ale również wyróżniały się najwyższą jakością. Od początku istnienia przedsiębiorstwo stawia na stawiamy na naturalność, świeżość i niepowtarzalny smak. Jak dodają jego przedstawiciele: W naszą pracę wkładamy serce. Od 30 lat doskonalimy sprawdzony przepis: sięgamy po świeże produkty od lokalnych dostawców i przyrządzamy je według precyzyjne opracowanych receptur kuchni polskiej. Jaki jest efekt? Sprawdzony smak, który potęguje chwile spędzone przy wspólnym stole.
W ofercie Zakładu Przetwórstwa Mięsa Matthias znaleźć można między innymi wędzonki, kiełbasy, wyroby podrobowe, tradycyjne produkty Lubelszczyzny oraz propozycje dla miłośników domowych smaków - pierogi, pyzy i kopytka. Asortyment jest bogaty i zadowoli gusta nawet najwybredniejszego smakosza.
Zakład Przetwórstwa Mięsa Matthias weźmie udział w 47. certyfikacji Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego “Doceń polskie”. Podczas atestacji, która odbędzie się w dniu 27 lipca w Hotelu Centrum w Sosnowcu Loża Ekspertów oceni dwie propozycje tego producenta. Noty specjalistów uzyskają: Boczek dobry oraz Frakfurterki. Te wyjątkowe produkty są laureatami godła “Doceń polskie TOP PRODUKT” zdobytego podczas jednej z poprzednich atestacji. Członkowie komisji zweryfikują więc, czy ich jakość utrzymuje się na wysokim, niezmiennym poziomie.
Więcej informacji na temat Zakładu Przetwórstwa Mięsa MATTHIAS i jego bogatej oferty znajdziecie Państwo na stronie internetowej https://matthias.com.pl/