Branżowa prasa o piekarzach – laureatach IX audytu programu „Doceń polskie”
2 października 2013
"Mistrz Branży","Piekarstwo" oraz "Przegląd Piekarski i Cukierniczy" - magazyny te opublikowały informacje na temat laureatów programu z branży piekarskiej.
We wrześniowym numerze miesięcznika "Mistrz Branży" znajdziemy artykuł przedstawiający najważniejsze informacje dotyczące programu "Doceń polskie". W materiale tym znalazło się także zestawienie producentów z branży piekarskiej, których wyroby zostały wyróżnione przez Lożę Ekspertów podczas IX audytu. "Mistrz Branży" to poradnik adresowany do piekarzy, cukierników oraz lodziarzy.
Do przedstawicieli tego sektora adresowany jest również miesięcznik "Piekarstwo". Październikowe wydanie tego specjalistycznego magazynu także zawiera tekst poświęcony programowi "Doceń polskie" oraz laureatom lipcowej certyfikacji.
O pieczywie nagrodzonym certyfikatem przez Lożę Ekspertów programu "Doceń polskie" traktuje także tekst zamieszczony w październikowym numerze miesięcznika "Przegląd Piekarski i Cukierniczy".