Warning: Undefined array key "post" in /home/platne/serwer165998/public_html/docenpolskie.pl/wp-content/themes/as4youTheme/parts/postPage.php on line 4

Darmowe porady dotyczące znakowania żywności na SweetTARGach

9 marca 2017




Punkt konsultacyjny ekspertów z Centrum Znakowania Żywności, bezpłatna konferencja poświęcona problemowym kwestiom związanym ze znakowaniem produktów piekarskich i cukierniczych, a także prezentacje specjałów nagrodzonych certyfikatami „Doceń polskie” - między innymi takie atrakcje dla uczestników SweetTARGów przygotowali twórcy przedsięwzięcia promującego rodzimą żywność najwyższej jakości. 

 

Punkt konsultacyjny ekspertów z Centrum Znakowania Żywności, bezpłatna konferencja poświęcona problemowym kwestiom związanym ze znakowaniem produktów piekarskich i cukierniczych, a także prezentacje specjałów nagrodzonych certyfikatami „Doceń polskie” - między innymi takie atrakcje dla uczestników SweetTARGów przygotowali twórcy przedsięwzięcia promującego rodzimą żywność najwyższej jakości.

Program „Doceń polskie” będzie miał ponadto swojego przedstawiciela w jury konkursu dla wystawców: ekspozycje firm oceniać będzie mistrz kuchni Mirek Drewniak.

Szczegółowe informacje dot. wydarzenia są dostępne w artykule zamieszczonym w zakładce „Press Room”.

Zdjęcie: SweetTARGi 2016