Darmowe porady dotyczące znakowania żywności na SweetTARGach
9 marca 2017
Punkt konsultacyjny ekspertów z Centrum Znakowania Żywności, bezpłatna konferencja poświęcona problemowym kwestiom związanym ze znakowaniem produktów piekarskich i cukierniczych, a także prezentacje specjałów nagrodzonych certyfikatami „Doceń polskie” - między innymi takie atrakcje dla uczestników SweetTARGów przygotowali twórcy przedsięwzięcia promującego rodzimą żywność najwyższej jakości.
Punkt konsultacyjny ekspertów z Centrum Znakowania Żywności, bezpłatna konferencja poświęcona problemowym kwestiom związanym ze znakowaniem produktów piekarskich i cukierniczych, a także prezentacje specjałów nagrodzonych certyfikatami „Doceń polskie” - między innymi takie atrakcje dla uczestników SweetTARGów przygotowali twórcy przedsięwzięcia promującego rodzimą żywność najwyższej jakości.
Program „Doceń polskie” będzie miał ponadto swojego przedstawiciela w jury konkursu dla wystawców: ekspozycje firm oceniać będzie mistrz kuchni Mirek Drewniak.
Szczegółowe informacje dot. wydarzenia są dostępne w artykule zamieszczonym w zakładce „Press Room”.
Zdjęcie: SweetTARGi 2016