Już jutro XXXII certyfikacja żywności!
14 maja 2019
To już jutro! Dokładnie 15 maja w Sosnowcu odbędzie się druga w tym roku certyfikacja żywności. Także i tym razem Loża Ekspertów przyzna noty różnorakim produktom polskich producentów pod trzema względami: smak, wygląd i stosunek ceny do jakości.
Zasady oceniania wyrobów i przyznawania znaków jakości „Doceń polskie” pozostają niezmienne. Do atestacji kwalifikowane są wyłącznie wyroby z tzw. polskim akcentem. Godła promocyjne są przyznawane na 24 miesiące: z tego względu majowa atestacja będzie szczególnie istotna dla laureatów XXII i XXIII atestacji. Producenci, których wyroby zostały wyróżnione przed 2 laty mogą ubiegać się o ich ponowne wyróżnienie.
Tak się składa, że tego dnia przypada wspomnienie św. Izydora, patrona rolników. Będzie to więc podwójne, majowe święto producentów żywności. Duża wiedza i doświadczenie naszego zespołu zapewniają rzetelną kontrolę żywności zgłoszonej przez wytwórcę. Branych jest pod uwagę wiele czynników, które składają się na ostateczną notę. Polskie firmy spożywcze, które zyskały od nas certyfikat i mogą sygnować dany produkt logo „Doceń polskie”, oferuję wyroby pewne, sprawdzone, o potwierdzonym doskonałym smaku i wysokiej klasie.
Duża wiedza i doświadczenie naszego zespołu zapewniają rzetelną kontrolę żywności zgłoszonej przez wytwórcę. Branych jest pod uwagę wiele czynników, które składają się na ostateczną notę. Polskie firmy spożywcze, które zyskały od nas certyfikat i mogą sygnować dany produkt logo „Doceń polskie”, oferuję wyroby pewne, sprawdzone, o potwierdzonym doskonałym smaku i wysokiej klasie.