Warning: Undefined array key "post" in /home/platne/serwer165998/public_html/docenpolskie.pl/wp-content/themes/as4youTheme/parts/postPage.php on line 4

Nowy numer kwartalnika „Doceń Dobre Wiadomości”

19 grudnia 2016



 


Wywiady z laureatami programu „Doceń polskie”, ciekawostki związane z branżą spożywczą, przepisy kulinarne oraz prezentacje artykułów spożywczych nagrodzonych przez Lożę Ekspertów – tak w telegraficznym skrócie prezentuje się nowy numer kwartalnika „Doceń Dobre Wiadomości”.



Wywiady z laureatami programu „Doceń polskie”, ciekawostki związane z branżą spożywczą, przepisy kulinarne oraz prezentacje artykułów spożywczych nagrodzonych przez Lożę Ekspertów – tak w telegraficznym skrócie prezentuje się nowy numer kwartalnika „Doceń Dobre Wiadomości”.




W siódmym wydaniu magazynu swoimi spostrzeżeniami dot. promocji żywności dzielą się przedstawiciele Zakładów Mięsnych ŁUKÓW oraz firm ETERNO i Olejowy Raj.
Kwartalnik dostarcza ponadto inspiracji kulinarnych; firma OCTIM proponuje rozgrzewające ciasto korzenne, z kolei SERTTOP dzieli się pomysłem na Pappardelle. Tradycyjnie już, w magazynie nie zabrakło informacji o artykułach spożywczych nagrodzonych znakiem „Doceń polskie”.


Serdecznie zapraszamy do lektury nowego wydania magazynu!