Warning: Undefined array key "post" in /home/platne/serwer165998/public_html/docenpolskie.pl/wp-content/themes/as4youTheme/parts/postPage.php on line 4

Pamso SA weźmie udział w 47. atestacji „Doceń Polskie”

14 lipca 2023


Pasztet mistrza Jeremiego, Kiełbasa żywiecka, Kiełbasa krakowska sucha oraz Kiełbasa podkomorzy gruba wezmą udział w 47. certyfikacji Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń polskie”. Podczas atestacji, która odbędzie się w dniu 27. lipca br. członkowie Loży Ekspertów ocenią ich smak, wygląd oraz stosunek ceny do jakości.

Pasztet mistrza Jeremiego, Kiełbasa żywiecka, Kiełbasa krakowska sucha oraz Kiełbasa podkomorzy gruba znajdują się w ofercie Zakładów Mięsnych Pamso S.A. - nowoczesnego przedsiębiorstwa produkującego mięso i wędliny najwyższej jakości. Od początku istnienia przedsiębiorstwa jego priorytetem jest dbałość o zachowanie tradycyjnego smaku, gwarancję bezpiecznego produktu i szczególna troska o  zadowolenie klienta. Pamso S.A. nieustannie dąży do tego, aby oferować konsumentom produkty o wyjątkowym smaku. Posiada ponad 40 własnych sklepów i 3 prężnie działające centra dystrybucji hurtowej. Jest mocno skoncentrowane na rozwoju i regularnym poszerzaniu oferty, ale jednocześnie stara się sprostać oczekiwaniom klientów i produkować wyroby, które przypadną do gustu kolejnym pokoleniom dając radość dobrego jedzenia.

Więcej informacji na temat Zakładów Mięsnych Pamso S.A. i ich oferty znaleźć można na stronie internetowej https://www.pamso.pl