Pamso SA weźmie udział w 47. atestacji „Doceń Polskie”
14 lipca 2023
Pasztet mistrza Jeremiego, Kiełbasa żywiecka, Kiełbasa krakowska sucha oraz Kiełbasa podkomorzy gruba wezmą udział w 47. certyfikacji Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń polskie”. Podczas atestacji, która odbędzie się w dniu 27. lipca br. członkowie Loży Ekspertów ocenią ich smak, wygląd oraz stosunek ceny do jakości.
Pasztet mistrza Jeremiego, Kiełbasa żywiecka, Kiełbasa krakowska sucha oraz Kiełbasa podkomorzy gruba znajdują się w ofercie Zakładów Mięsnych Pamso S.A. - nowoczesnego przedsiębiorstwa produkującego mięso i wędliny najwyższej jakości. Od początku istnienia przedsiębiorstwa jego priorytetem jest dbałość o zachowanie tradycyjnego smaku, gwarancję bezpiecznego produktu i szczególna troska o zadowolenie klienta. Pamso S.A. nieustannie dąży do tego, aby oferować konsumentom produkty o wyjątkowym smaku. Posiada ponad 40 własnych sklepów i 3 prężnie działające centra dystrybucji hurtowej. Jest mocno skoncentrowane na rozwoju i regularnym poszerzaniu oferty, ale jednocześnie stara się sprostać oczekiwaniom klientów i produkować wyroby, które przypadną do gustu kolejnym pokoleniom dając radość dobrego jedzenia.
Więcej informacji na temat Zakładów Mięsnych Pamso S.A. i ich oferty znaleźć można na stronie internetowej https://www.pamso.pl