Pieczywo i słodkości z godłami promocyjnymi
9 września 2016
Mąki, słodkości w czekoladzie, lody, chleb, sękacze - między innymi te produkty zyskały uznanie Loży Ekspertów podczas XXI certyfikacji żywności.
Mąki, słodkości w czekoladzie, lody, chleb, sękacze - między innymi te produkty zyskały uznanie Loży Ekspertów podczas XXI certyfikacji żywności. W trakcie minionego audytu Loża Ekspertów podjęła decyzję o uhonorowaniu dwunastu wyrobów z oferty siedmiu producentów reprezentujących branżę piekarską i cukierniczą. Kolejna atestacja żywności odbędzie się 27 października br. w Sosnowcu.
Zestawienie wyrobów z branży piekarskiej i cukierniczej, które zyskały uznanie Loży Ekspertów podczas lipcowej certyfikacji jest dostępne w zakłace "Press Room". Lista wszystkich nagrodzonych dotychczas artykułów spożywczych widnieje na blogu programu.