Warning: Undefined array key "post" in /home/platne/serwer165998/public_html/docenpolskie.pl/wp-content/themes/as4youTheme/parts/postPage.php on line 4

Popularne dania w mniej znanej odsłonie

9 listopada 2018


Słyszysz pierogi, myślisz: ruskie? Kapusta kojarzy Ci się jednoznacznie z gołąbkami, a pomidorową uznajesz tylko z ryżem albo wyłącznie z makaronem? Ten tekst jest właśnie dla Ciebie! Sprawdź jak nadać nowego smaku popularnym polskim potrawom.


Każda kulinarna podróż rozpoczyna się od produktów. Dysponując artykułami spożywczymi wysokiej jakości możemy podążać dobrze znaną ścieżką w stronę klasyki. Jeśli z kolei do dobrych jakościowo wyrobów dodamy także odrobinę kreatywnego podejścia, możemy obrać kurs na nieznane dotąd lądy. Przewodnikami w podróży są laureaci Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń polskie” - firmy, których wyroby zdobyły uznanie Loży Ekspertów. Znak promocyjny zawarty na opakowaniu żywności dowodzi, że oznaczony nim produkt nie tylko posiada „polski akcent”, ale również otrzymał od specjalistów z branży spożywczej wysokie noty za smak, wygląd i stosunek jakości do ceny. Mając taką rekomendację, każda kulinarna ekspedycja zakończy się sukcesem!


Zapraszamy do zapoznania się z przepisami! Centrum prasowe