Tradycyjna receptura – doskonały smak
20 lipca 2023
Kiszona kapusta i kiszone ogórki to znacznie więcej niż tylko smaczne dodatki do posiłków - to pełne wyjątkowych korzyści zdrowotnych produkty. Są źródłem zdrowych bakterii probiotycznych wspierających zdrową mikroflorę jelitową i wzmacniających układ odpornościowy. Są bogate w witaminę C, która wzmacnia odporność i wspomaga produkcję kolagenu, witaminę K, niezbędną dla zdrowych kości oraz minerały - żelazo, magnez i wapń. Niska zawartość kalorii i tłuszczu, czyni je idealnymi przekąskami również dla osób dbających o linię. Jednym z producentów doskonałych kiszonek jest rodzinna firma Luba, od ponad dwudziestu oferująca klientom bogaty wybór sałatek, zestawów lunchowych oraz przetworów warzywnych, takich jak przecier ogórkowy, tarte buraczki, ogórki kiszone, małosolne i kapusta kiszona. Luba przetwarza wyłącznie polskie, świeże warzywa i dokłada wszelkich starań, aby spełniać oczekiwania najbardziej wymagających konsumentów.
Podczas 47. atestacji Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń polskie” członkowie Loży Ekspertów ocenią dwie propozycje z ofert firmy Luba,a mianowicie Kapustę kiszoną oraz Ogórki kiszone. Warto przypomnieć, że zarówno Kapusta kiszona, jak i Ogórki kiszone są laureatami Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń polskie”. Jeśli podczas lipcowego audytu również znajdą uznanie jury będzie to oznaczać, że bez względu na upływający czas, ich wysoka jakość i doskonały smak utrzymują się na niezmiennym, wysokim poziomie.
Więcej informacji na temat firmy Luba znajdziecie Państwo na profilu stronie internetowej https://www.luba-salatki.pl/