Wiosenne przepisy laureatów programu
5 czerwca 2019
XXXII certyfikacja produktów spożywczych za nami, przed nami kolejny audyt, który odbędzie się 31 lipca w Sosnowcu. W oczekiwaniu na trzecią w tym roku atestację programu "Doceń polskie" warto może zainspirować się przepisami kulinarnymi laureatów programu? Czerwcowa temperatura nas rozpieszcza, można więc postawić w kuchni na dania lekkie, smaczne i zdrowe!
Przypominamy!
Na blogu zamieszczane są różnorodne materiały dot. wyrobów ze znakiem „Doceń polskie”. Począwszy od zapowiedzi udziału w certyfikacji, przez informację o zdobytym godle, aż po wiadomości na temat działalności producenta. Materiały te powstają we współpracy z przedstawicielami firm i są przez nich autoryzowane.
Na blogu dostępne są także przepisy kulinarne laureatów programu; propozycje dań, których składnikiem jest nagrodzona żywność!
Placki ziemniaczane z pastą z awokado i łososiem wędzonym i Roladki z cukinii z kozim serem to dania, które doskonale sprawdzą się w te upalne dni!
Zapraszamy!